Ajándékcsomagolás – Szülinapi Ajándék férfiaknak

“Nagy divat a különleges csomagolás. Az ajandekportal.hu oldalon található néhány egyedi ötlet, amellyel remekül feldobható egy egyszerűbb, olcsó ajándéktárgy is. A különféle dobozok, már nem csak papírból, hanem hajlékony fából is elérhetők és hasznosítható lakberendezési tárgyként is, amelyben utólag a kisebb csecsebecséket tarthatjuk, mint bizsuk, apró tárgyak esetleg varró készletnek.
Férfiaknak kisebb házi szerszámok tartására is nagyon praktikus, hogy egy helyen jól elérhető legyen, de mégsem annyira szem előtt. A csomagolás a portál szerint a színes papírzacskókkal kezdődik, amely többféle méreteben is elérhető. Különösen a kisebbek divatosak a céges ajándékok részére, mivel mikulás csomag szerűen összeköthető és és egy köszöntő címke akasztható rá.
Az idei év egyik slágere a receptes csomag, amelyben egy egyszerűbb recept alapanyaga található, mint paprika, só, egyéb fűszerek.
A szülinapi ajándék férfiaknak is lehet egy ilyen praktikus csomagolásban, amelybe választható férfiasabb tartalom is mint pálinka, vagy boros készlet.
sz:Radnó György”